Volg ons via
 
 
 

Sla

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Sla krijgt een lekker apart smaakje als je er tuinkers en zonnebloempitten aan toe voegt. Zonnebloempitten zijn ook nog eens super gezond.

Sla kun je goed bewaren als je het van de krop afhaalt goed wast en droogt en in een afgesloten voorraaddoos doet. Wel in de koelkast zetten, het blijft dan zeker een paar dagen lekker knapperig.

Lekkere croutons in je sla kun je zelf maken door oud brood in stukjes te snijden en dat op een laag vuur in olijfolie te bakken. Als je van gemakkelijk houdt kun je ze ook kant en klaar kopen.
Eenmaal aangemaakte sla kun je niet meer bewaren.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1983
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
groente