Volg ons via
 
 
 

Thuis lekker ontspannen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Thuis lekker ontspannen
 
Om te ontspannen kun je natuurlijk op wintersport gaan of de zon opzoeken in een warm land. Toch hoef je niet beslist de deur uit om eens lekker te kunnen ontspannen. Maak van je badkamer een hamam en ga genieten in je eigen huis. Ga eens lekker lang in bad of onder de douche. Neem een scrubhandschoen of loofah en boen alle dode huidcellen van je lichaam af. Ga je daarna goed afspoelen en smeer je in met een heerlijk geurende olie. Alle benodigdheden voor deze ontspannende lichaamsverzorging kun je kopen in een goed gesorteerde Turkse supermarkt.

Edelsteentherapie bestaat al eeuwen en heeft zijn werking bij velen al bewezen. De therapie wordt door veel gezondheidscentra toegepast. De edelstenen kunnen werkzame stoffen afgeven, mits je ze op de huid draagt. Het dragen van een blauwe steen werkt ontspannend. De paarse steen draag je als je behoefte hebt aan innerlijke rust en helpt tegen hoofdpijn en slapeloosheid. Last van voorjaarsmoeheid? Neem dan een steen van helder bergkristal en de rode granaat helpt tegen overspannenheid en stress.
 
Bij aromatherapie gebruikt men vaak een lekker geurende olie. Het werkt ook uitstekend om een paar druppeltjes in het bad te gooien. Zo zorgt lavendel ervoor dat je tot rust komt en munt stimuleert en versterkt. Oranjebloesem heeft een kalmerende werking en rozemarijn geeft je weer energie en helpt tegen spierpijn. Wil je helemaal tot rust komen en ontspannen neem dan de roos.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1749
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
scrub, massage, aromatherapie