Volg ons via
 
 
 

Vijf sterren vervoer door de lucht

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Singapore Airlines staat al bekend als de beste luchtvaartmaatschappij. Toch doet men er met de komst van de splinternieuwe Boeing 777-300 nog een schepje bovenop. We kunnen gerust stellen dat je nu kunt vliegen als ware het een verblijf in een 5*sterren hotel.

Vanzelfsprekend is de first-class het toppunt maar daar hangt dan ook een aardig prijskaartje aan. Reken gerust op een 3000,=euro enkele reis. Daarvoor krijg je dan ook wel wat. De grootste en breedste stoel (90cm), uitklapbaar tot het grootste bed in de lucht, een exclusief diner, een lcd-scherm (60cm) en natuurlijk de mogelijkheid tot internetten, muziek luisteren etc.

Ook de businessclass is in dit toestel flink aangepast. Uitstekende beenruimte, internetten, muziek luisteren etc. kan in deze businessclass voor ongeveer 2000,= euro per enkele reis.

Eveneens is ook de economyclass niet vergeten. Ook hier is meer beenruimte, stoelen in zacht leder, tafeltjes die versteld kunnen worden, een spiegeltje, en ook erg handig, je kunt de handbagage kwijt onder je stoel. Vliegen met veel comfort en luxe kan vanaf verschillende grote steden. Amsterdam Schiphol wordt met deze Boeing nog niet aangedaan maar komt wellicht in de toekomst .

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1488
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
singapore airlines, vliegtickets, goedkoop vliegen