Volg ons via
 
 
 

De oppasservice

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gelijk al na het opzetten van omas oppasservice hebben zich er veel omas aangemeld die dolgraag willen oppassen. Zestigers, zeventigers en zelfs jonge tachtigers komen voor in het bestand. De service is opgestart in de omgeving van Hengelo ov, maar de activiteiten hebben zich inmiddels uitgebreid naar Emmen, Friesland en Dordrecht.

Steeds meer omas die alleen zijn komen te staan door het overlijden van de echtgenoot, of zelf geen kleine kinderen meer hebben, willen dolgraag oppassen. De oppasservice voorziet duidelijk in een behoefte en is professioneel opgezet. Na aanmelding moeten aspirant-oppassers eerst een vragenlijst doorlopen. Zijn ze gezond, in het bezit van een auto of ze mee willen naar sport of de kinderen van school willen halen.
Allemaal vragen die aan bod komen. De omas passen uitsluitend op bij de kinderen thuis. Meer informatie kun je vinden op de website: www.omasoppasservice.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2125
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
oppassen, kinderoppas, naschoolse opvang, kinderopvang, kinderdagverblijf