Volg ons via
 
 
 

Eerst ontbijten erg belangrijk

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Na het opstaan s morgens eerst ontbijten is erg belangrijk. Het met grote haast en zonder ontbijt s morgens de deur uit gaan, vergt veel van ons lichaam. De eerste maaltijd van de dag levert ons tien tot vijftien procent van de benodigde voedingsstoffen en energie op. Brood is daarbij onmisbaar.
 
Ons lichaam komt pas op gang na een goed ontbijt, doen we dat niet dan haal je dat de rest van de dag ook niet meer in. Brood levert waardevolle voedingsstoffen, zetmeel, voedingsvezel, ijzer, koper, jodium en magnesium.

Brood is van belang voor de aanmaak van vitamine B1 en B6. Brood is bovendien lekker en in allerlei soorten verkrijgbaar. Ook wanneer je wilt afvallen blijft brood toch onmisbaar. En wat is er lekkerder dan opstaan en een lekker ontbijtje te nemen met brood, muesli en lekkere (dieet) margarine, of (dieet) halvarine, een paar plakjes kaas (30+-40+) en een glaasje (halfvolle) melk of jus dorange.
 
Een goed begin van een gezonde dag.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2696
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ontbijt, ontbijt op bed, broodjes