Volg ons via
 
 
 

Opgepast voor namaak-parfum

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De Stichting Namaakbestrijding (SNB) krijgt steeds meer klachten binnen van consumenten die dachten een origineel parfum te hebben gekocht. Vaak gaat het om zeer goed nagemaakte en bijna niet van echt te onderscheiden parfum. Het komt ook steeds meer voor dat deze in de gewone parfumeriezaak of bij de drogisterij is aangeschaft.

De parfumeriezaak of drogisterij is in aanraking gekomen met deze namaak-parfums doordat er klanten zijn die zogenaamd hun parfum willen ruilen. Zij zijn degenen die er voor zorgen dat de reguliere handel met namaak producten komt te zitten. Zowel de verpakking als het luchtje zelf zijn bijna niet van echt te onderscheiden.
 
Wel is het zo dat mensen die een namaak luchtje hebben gekocht, bewust of onbewust, in het begin erg overtuigd zijn over de kwaliteit maar na een aantal weken of maanden weerstand krijgen tegen de geur.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2356
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
parfum, parfumerie, aangifte douane