Volg ons via
 
 
 

Beter geheugen met uien

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het regelmatig eten van uien en knoflook kan de aftakeling van het geheugen tegengaan. Zo melden Japanse onderzoekers die testen hebben gedaan met speciaal gekweekte snel verouderde muizen.
Na het toedienen van verschillende zwavelverbindingen, verkregen uit ui en knoflook, verbeterde hun geheugen opmerkelijk.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2163
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
knoflook, ui, recepten, uiensoep