Volg ons via
 
 
 

Iedere week een wok-eethuis erbij

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Elke week is ons land een wok-eethuis rijker. Het blijkt een gouden formule te zijn waardoor veel eethuizen en restaurants overstappen op het wok-concept. Wokken is de Chinese manier om eten te bereiden, ongeveer op de manier zoals wij roerbakken. In de meeste wok-restaurants kun je eten zoveel je wilt voor rond de twintig euro. Het voordeel van wokken is dat je kunt pakken wat je lekker vindt en dat het voedsel door de manier van koken zijn smaak en vitamines behoudt.

Veel horeca-ondernemers die het moeilijk hebben, ondermeer als gevolg van stijgende personeelskosten, strengere veiligheidsmaatregelen en hygiëne-eisen doen hun zaak over aan Chinese ondernemers. Meestal hebben de startende jonge Chinese ondernemers niet voldoende geld voor overname, maar dan vliegen ze op en neer naar China om bij de familie de financiën te gaan regelen. Iets wat altijd positief uitvalt.

De Chinese horeca-families vinden het geen probleem om ieder weekend te moeten werken evenmin als weken van zeventig uur te moeten draaien. De restaurants hebben een groot tekort aan koks. Op dit moment kunnen vierduizend koks er direct aan de slag. Volgens het Voedingscentrum is wokken ook nog gezond omdat er weinig vet wordt gebruikt en als je tenminste niet teveel van de sausjes neemt.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1304
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wokrestaurant, wokken