Volg ons via
 
 
 

Goedkoop smullen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Enkele studenten en hun huisgenoten die krap bij kas zaten, waren op zoek naar informatie over voordelige voedzame gerechten. Toen men deze op het internet niet kon vinden hebben ze besloten om zelf een site te maken - www.sameneten.com - over goedkoop, snel én gezond eten.

De site was in eerste instantie bedoeld voor vrienden en bekenden maar trok al snel steeds meer bezoekers. Inmiddels staan er al meer dan 120 gerechten op de site die allemaal minder kosten dan 5 euro per persoon. Maar de meeste beschreven gerechten kosten nog geen 3 euro per persoon. De prijzen op de site zijn berekend op een maaltijd vier personen en per gerecht zijn deze exact aangegeven.

De recepten worden alle eerst uitgetest. Naast vis- en vleesgerechten staat er ook elke week een vegetarisch gerecht op de site. Sinds kort werkt men samen met een diëtiste die een column op de site schrijft en de voedingswaarde van de gerechten bewaakt.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2129
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
restaurant, diner, lunch