Volg ons via
 
 
 

Mannen onhandig met wasgoed

Mannen wassen het wasgoed zonder op de wasvoorschriften te letten

Vanwege de introductie van een nieuw wasmiddel, ’ Biotex Buiten’ (speciaal voor waterafstotende kleding) heeft men een onderzoek gedaan naar wassen en wasmiddelen. De mannen komen uit het onderzoek voor wat betreft wassen van kleding er niet zo best van af. De vrouwen lezen altijd wel de wasvoorschriften in de kleding maar wanneer de man moet wassen dan wordt de wollen trui grif bij de theedoeken in op 60 graden gewassen. De vrouw laat nog liever de kinderen de was doen dan de wederhelft.

Luiers verschonen en de baby verzorgen of de kinderen op een juiste manier naar school brengen gaat allemaal nog wel goed evenals een maaltijd klaamaken of de vaatwasser bedienen. Maar de was doen is aan de man niet toevertrouwd.

Voorts komt naar voren dat we onze jas die bijna dagelijks wordt gedragen, maar één of twee maal per jaar in de was doen. Twintig procent begint hier helemaal niet aan omdat ze bang zijn de waterafstotende laag te beschadigen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1366
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
maandag wasdag vroeger, geschiedenis van het wassen, wasmiddel test