Volg ons via
 
 
 

Thanksgivingday, maar graag zonder ons...

Thanksgivingday kost veel kalkoenen de kop

Het is vandaag Thanksgiving Day in de Verenigde Staten, een feestdag waarbij de kalkoen een grote rol speelt. Een groep kalkoenen zag de bui al hangen en probeerde nog voor de belangrijke dag te vluchten. Ze wisten woensdagavond een weg te vinden naar het treinstation.

Dan Stessel, een woordvoerder van de maatschappij NJ Transit, had over dit gebeuren het volgende te zeggen: "Het leek er echt even op dat de kalkoenen op de volgende trein stonden de wachten. Het is overduidelijk dat ze aan hun lot wilden ontkomen." Stessel heeft geen idee hoe ze op het station terecht zijn gekomen.

De politie had eerder op de dag al drie telefoontjes ontvangen van mensen die zeiden dat ze een groep kalkoenen hadden gezien. Ze zouden een ochtendspits op de weg veroorzaakt hebben.

De groep werd gevolgd door medewerkers van de maatschappij via beveiligingscamera’s. Actie werd overigens niet ondernomen, op een gegeven moment vlogen de kalkoenen weg.

Bron: anp -2006

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1075
Categorie: 
Dieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
thanksgiving datum, thanksgiving wat is dat, thanksgiving recepten, kalkoen braden