Volg ons via
 
 
 

Voorkom besmetting in de keuken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Vaak wordt nog wel eens over het hoofd gezien dat het belangrijk is om het aanrecht goed schoon te houden. Maak deze na het schoonmaken ook goed droog met een droge doek. De koelkast verdient ook extra aandacht omdat daar veelal verschillende voedingsmiddelen bij elkaar worden bewaard. Voedsel dat al bereid is moet je apart leggen van voedsel dat nog rauw is.

Het is van groot belang de koelkast goed schoon te houden, geef deze geregeld een goede beurt, zowel van binnen als van buiten en ontdooi deze iedere maand. De beste temperatuur in de koelkast is tussen de 4 en 7 graden. De afvalemmer, vloer en wandtegels bij het kookgedeelte kunnen ook altijd een onderhoudsbeurtje gebruiken.
 
Vaak wordt over het hoofd gezien om de kraan goed schoon te houden terwijl je deze het vaakst met vieze handen aanpakt. Houd deze goed schoon, vooral als je met rauw vlees bezig bent geweest.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1901
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
legionella, koken, barbeque, recepten