Volg ons via
 
 
 

Tijd voor bollen planten

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.


 
Tijd voor bollen planten
 
Het is nu de tijd om alvast de voorjaarsbloeiende bollen te planten. De sneeuwklokjes, narcissen en o.a. de blauwe druifjes kunnen de grond in. De winterakoniet en de sneeuwklokjes zijn dan misschien in januari of februari al te bewonderen. Ook kun je deze voorjaarsbloeiers goed in bakken op het terras of balkon planten.

In de tuin is het mooier wanneer je ze een beetjje in groepjes bij elkaar zet. Op een zonnige plek is in dat geval het beste. Geen bollen de grond in doen wanneer er al vorst in de grond zit of wanneer de grond erg nat is. Nu het nog een beetje warm is kunnen ze zich goed ontwikkelen en zijn ze beter bestand tegen vorst.

Je kunt om zeker te zijn van een goede bloei, bollen kopen die voorzien zijn van het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Bloembollen Holland. (SKBH). Let op, wat op de verpakking staat wanneer ze in bloei komen. Het is altijd leuk als ze na elkaar bloeien, dan heb je maanden plezier.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1171
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
blauwe druif, krokus, bloembollen