Volg ons via
 
 
 

Bloemen schuin afsnijden

De bloemensnijder | Een handig hulpmiddel om bloemen schuin af te snijden.

Wanneer je een bosje bloemen koopt wordt er vaak bij gezegd om de steel schuin af te snijden. Dat is omdat ze anders het water niet goed kunnen opnemen. Zet je de bloemen zo in de vaas dan drukt de steel op de bodem van de vaas.

Doe het wel altijd met een scherp mes want als je een bot mes gebruikt dan worden de vaten dichtgedrukt en ook dan wordt het water niet goed geabsorbeerd.

Bloemen op een eenvoudige wijze in elke gewenste lengte schuin afsnijden, kan nu met een nieuw op de markt gebracht hulpmiddel. De meeste tuincentra en bloemisten verkopen nu de bloemensnijder. De steel van de bloem haal je door het apparaatje en schuin afsnijden is geen probleem meer. Ook de dikkere stelen gaan er moeiteloos doorheen. Je kunt de bloemensnijder bekijken op www.bloemensnijder.nlNuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4844
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boeketje, bloemist, intratuin, tuincentrum, bloemen bestellen