Volg ons via
 
 
 

Waarop koken wij ?

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Koken kan op gas. Voordeel is een goed regelbare vlam en dankzij de electronische vlambeveiliging wordt de gastoevoer direkt afgesloten, mocht de vlam uitgaan. Nadeel is het lastige schoonmaken van de gasbranders.

Keramisch koken kent verschillende verwarmingstechnieken. Onder andere een techniek waarbij infraroodstraling de pannen gelijkmatig verwarmt.

Koken op halogeen heeft als voordeel dat een halogeen element zorgt voor een zeer snelle verwarming van de kookzones. De nieuwste kookplaten verkorten de kooktijd wel met twintig procent.

Dan is er nog het Inductiekoken. Dit gaat zeer snel en is zeer energiezuinig. Uitsluitend de zone onder de pan wordt verwarmd.
 
Nadeel is dat je wel krachtstroom nodig hebt en speciale – wrijvingsgevoelige- pannen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1139
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
inductiekookplaat, keramisch koken, koken, nieuwe keuken