Volg ons via
 
 
 

Airco in de auto

Airco in de auto regelmatig gebruiken

Het is verstandig om de airco in de auto een kwartiertje voor aankomst uit te zetten. Op deze manier help je de verdamper droog te houden. Een verdamper die vochtig is verspreidt een muffe geur. Een ingeschakelde airco kost weliswaar extra brandstof maar deze kosten vallen in het niet als je de rekening gepresenteerd krijgt van een gerepareerde airco die te weinig of helemaal niet is gebruikt.

Bij vertrek in een bloedhete auto even de raampjes open zodat de hete lucht alvast weg kan. Verder met ingeschakelde airco zoveel mogelijk de ruiten gesloten houden.

 

Heeft de auto in de zon gestaan laat dan de recirculatieknop uit anders gebruikt de airco deze warme lucht. Staat de auto echter in een koele parkeergarage dan is het wel raadzaam de recirculatieknop te gebruiken.

 

Ook s winters de airco geregeld laten draaien zorgt ervoor dat afdichtingen in het systeem soepel blijven en het helpt tevens tegen beslagen ruiten. Ga niet op eigen houtje storingen in of aan de airco verhelpen maar laat dit uitsluitend doen door specialisten.

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3388
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
airco kopen, airco auto altijd aan, airco auto bijvullen