Volg ons via
 
 
 

Adopteer een kangoeroe

Adopteer een kangoeroe uit het park Roo Gully, opvangtehuis voor zieke en gewonde kangoeroes.

Het is ook mogelijk, na de koe en de kip, om een kangoeroe te adopteren. In West-Australië, om precies te zijn in Boyup Brooke, is een opvangtehuis voor zieke en gewonde kangoeroes.

Het park, Roo Gully genaamd, is geen commercieel park en dus volledig afhankelijk van giften en dergelijke. Het park wordt geheel gerund door vrijwilligers die overal ter wereld vandaan komen. Roo Gully is een permanent onderkomen van meer dan dertig kangoeroes en walibi’s. De walibi behoort tot dezelfde familie als de kangoeroes maar is wat kleiner.

De dieren leven op een groot omheind terrein. Het park heeft een programma waarin mensen een kangoeroe kunnen adopteren. Voor 100 Australische dollar (ongeveer 70 euro) per jaar adopteer je er één. Ieder kwartaal krijg je dan een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en de ontwikkeling van “jouw” kangoeroe.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
laura (Gast)
Geplaatst op 20-05-2020 om 09:50

hoi ik ben laura ik hoef geen kangoeroe te adopt teren maar ik hou mij presentatie over kangoeroe s kunt u mij daar bij helpen bijvoorbeeld info tevertelen of kangoeroe s te laten zien terwijl ik dat film voor mijn klas ik dacht aan video bellen laat even een berichtje achter

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5537
Categorie: 
Dieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kangoeroe kleurplaat, werkstuk kangoeroe, kangoeroe recepten, kangoeroe tekeningen, dierentuin