Volg ons via
 
 
 

BoodschappenPlusBus populair bij ouderen

BoodschappenPlusBus helpt eenzaamheid bestrijden

Het Nationaal Ouderenfonds zamelt geld in voor allerlei projecten die eenzaamheid bestrijden en de zelfredzaamheid onder ouderen vergroten. Een van die projecten is de BoodschappenPlusBus. 

Deze zorgt ervoor dat ouderen weer gezamenlijk (en onder begeleiding) van een vrijwilliger) activiteiten ondernemen. Denk aan een bezoek aan de supermarkt, museum, strand of naar het tuincentrum. Zo leren ouderen nieuwe mensen kennen, zijn ze de deur uit en voelen ze zich minder alleen. De bus rijdt in circa 94 gemeenten in Nederland en wordt gerund door leuke vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om de ouderen een mooi moment en een leuk uitstapje te verzorgen. 

De bus rijdt bijna iedere dag en haalt en brengt de mensen thuis. Vanwege corona hebben de bussen een tijdje niet gereden, maar steeds meer BoodschappenPlusBussen starten de werkzaamheden weer op. 

Meer info: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 105
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boodschappenplusbus, ouderenfonds, plusbus, ouderen