Volg ons via
 
 
 

Gratis producten, we zijn er dol op..

Lees verder als je op zoek bent naar een gratis product, een mooie aanbieding of wilt meedoen aan prijsvragen

Nederlanders staan er om bekend 'zuinig' te zijn. Vandaar dat de website GratiZ.nl al vele jaren druk wordt bezocht. De site oogt nou niet bepaald als eigentijds maar dat mag de pret niet drukken. We zijn uiteindelijk op zoek naar gratis producten en niet naar een gelikte website. Erik's Prijs en Pret Pagina doet het al jaren goed en we zijn er dol op. Zijn we op zoek naar gratis pennen, mascara, t-shirts of een pakket met gratis spulletjes voor een aanstaande moeder, dan moet je zeker even een kijkje gaan nemen.

De meeste acties die vermeld worden zijn vaak niet langer dan een paar dagen geldig dus moet je wel geregeld even een kijkje nemen, en dat wordt dan door meer dan 1000 bezoekers dan ook dagelijks gedaan.

Prijsvragen

Naast allerhande gratis aan te vragen producten kunnen bezoekers ook op de site terecht om mee te doen aan vele prijsvragen. Iedere dag worden er wel weer nieuwe prijsvragen op de site geplaatst, vaak met het antwoord erbij. En wil je op zoek naar aanbiedingen of het doen van een donatie, jawel ook daarvoor even kijken op: www.GratiZ.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1343
Categorie: 
Overig, Lifestyle selectie
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gratis proefpakket, gratis producten ontvangen, gratis proefpakket eten