Dark Mode On / Off

De mooiste foto’s met de LG Q60 smartphone 

mooie foto's met de smartphone

LG Elektronics scoort hoog met de komst van de LG Q60

LG Electronics (LG) heeft de nieuwe LG Q60 op de markt gebracht. Een smartphone met maar liefst vier camera’s waarmee je de meest legendarische foto’s en selfies kunt maken. Aan de achterkant van het toestel bevinden zich drie camera’s en voor het maken van een selfie is een notch verwerkt in het beeldscherm. De meeste smartphones met een dubbele camera vallen al in de hogere prijsklasse. LG scoort met de LG Q60 dan ook zeker want het toestel is met name voor het middensegment een aanwinst. De adviesprijs bij de lancering bedroeg 279 euro en het toestel is te koop in de kleur New Morrocan Blue. Bij de introductie van het toestel kreeg je bij aankoop van de Q60 een JBL Go2 speaker t.w.v. 39.99 euro.

De alles-in-een-camera

De triple-camera bevindt zich aan de achterkant. Normaal gesproken zie je dit alleen bij de duurdere smartphones. Met de negen unieke functies kan iedereen de mooiste foto’s en video’s maken. En wat dacht je van een prachtige selfie die je verstuurt vanaf je vakantieadres naar al je vrienden en bekenden. Een groepsfoto op het strand maak je met de Group Portrait-functie en de snelle autofocus-functie legt alle bewegende beelden superscherp vast. Dankzij de AI Cam functie heb je geen filter meer nodig. Zelfs een foto die niet wordt bewerkt is nog mooier dan de werkelijkheid. Een andere unieke feature is de Super Wide-Angle camera (5MP). Alleen met de Q60 leg je een 120 graden uitzicht vast en maak je het moment onvergetelijk.

Front-camera voor de mooiste selfies

De front-camera met zijn 13 megapixel-camera en de Portrait-functie zorgen ervoor dat je altijd scherp te zien bent, ook als de achtergrond niet mee wil werken. Waar ter wereld je ook bent, in alle selfie-video’s ben je haarscherp te zien. Wil je nog iets extra toevoegen dan maak je de beelden perfect met de Studio. De achtergrond veranderen of stickers toevoegen, de kleur van je haar veranderen, alles is mogelijk. En daarna bewaar je de foto’s in de intelligente fotogalerij. Naast de camerafuncties waarmee de mooiste foto’s en selfies gemaakt kunnen worden biedt het toestel veel extra’s.

Geluidskwaliteit een heuse beleving

Het 3D geluid staat garant voor een geweldige geluidskwaliteit. Iets waar LG terecht, al jaren trots op is. Via jouw koptelefoon luister je in DTS:X 3D geluid naar jouw favoriete muziek. De technologie achter het geluid simuleert een 7.1 surround systeem waardoor elk geluid je volledig lijkt te omringen. Hierdoor wordt het spelen van videogames, kijken naar films en luisteren naar tophits nog indrukwekkender. Het geluid neemt je mee in een nieuwe beleving.

Jouw eigen assistent in je broekzak

Met één druk op de knop heb je de toegewijde Google Assistent tot je dienst en is er niet meer nodig dan om de bekende woorden ‘Hey Google’ uit te spreken. Dankzij de geïntegreerde LG-commando’s in de Google Assistent zijn ook de Q60-functies aan te sturen met spraak. Vraag je smartphone gerust om een foto te maken met de LG AI-camera. Ook is het mogelijk om slechts met één klik een livestreaming op YouTube op te zetten dankzij de YouTube Live-functie.

De Q60 bevat geavanceerde technologie, heeft een scherp design en vele premium features, maar blijft fijn in gebruik. Dat hebben we de laatste weken zelf mogen ervaren. En naast alle extra camera-functies doet deze smartphone natuurlijk ook waar hij voor bedoeld is: contact houden met al je vrienden en bekenden over de hele wereld.

Belangrijkste specificaties

Processor: 2.0 GHz Octa-Core
Beeldscherm: 6.26-inch 19:9 HD+ FullVision Display
Geheugen: 3GB RAM / 64GB ROM / microSD (tot 2TB)
Camera:
Achterkant: 16MP met PDAF / 2MP met Diepte Sensor / 5MP met Super Wide Angle
Voorkant: 13MP
Batterij: 3,500mAh Maten: 161.3 x 77 x 8.7mm
Netwerk: LTE / 3G / 2G
Anders: DTS:X 3D Surround Geluid / AI CAM / MIL-STD 810G Compliance / Vingerafdruk Sensor / Google Assistant Knop

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.