Volg ons via
 
 
 

Elektrische variant doet zijn intrede

Steeds meer producten worden vervangen door elektrisch

Kun je door de bomen het bos nog zien op het gebied van de zogenaamde ‘e-producten?’. Alledaagse gebruiksvoorwerpen, waar nu een ‘e-’ voor is geplaatst, omdat het elektrisch is. Het helpt zeker het leven van de huidige generatie mensen te verbeteren. Hierbij een overzicht van de belangrijkste onderdelen die elektrisch zijn geworden. 

E-mail 

Een brief schrijven is er tegenwoordig niet meer bij. De e-mail heeft een groot gedeelte van onze post vervangen. Met een muisklik heb je je e-card verzonden en je e-card is in luttele seconden al aan de andere kant van de wereld. 

E-reader 

Geen boekenkasten meer vol met boeken, maar een E-reader waar je duizenden boeken kunt opslaan en lezen. Doordat een e-reader plat is, ook wel zo handig meenemen. Je neemt zo je gehele boekenkast thuis mee in één handzaam apparaat. 

E-sigaret 

Ook roken kan tegenwoordig elektrisch. Voor de verstokte rokers is dit wel zo gezond, want je kunt ook zonder nicotine roken of een smaakje toevoegen. Veel mensen zijn uiteindelijk al gestopt doordat ze zijn overgestapt op de e-sigaret. 

E-ticket 

Wil je een concert of evenement bezoeken? Geen uren meer in de rij staan voor een ticket, je kunt gewoon online een ticket bestellen en je ticket komt binnen in je e-mail. Op deze manier kun je ook tickets verkrijgen voor vliegtickets en treintickets. 

E-rides 

Talloze voertuigen zijn vandaag de dag elektrisch. De auto, de e-bike, de e-scooter en de de e-step. Het grote voordeel is dat de voertuigen fluisterstil zijn en er geen uitstoot van CO² meer plaatsvindt. Met een e-voertuig ben je ecologisch verantwoord bezig. Een e-bike houdt je fysiek gezond met een klein beetje hulp. 

E-banking 

Vooral de jongere generatie heeft nog nooit een bankgebouw van binnen gezien. Al je bankzaken kun je tegenwoordig gemakkelijk elektrisch doen. Daarbij heeft ook het online afrekenen in een e-shop een grote vlucht genomen. 

E-health 

Ook voor de medische wetenschap is het elektronisch maken van medisch apparatuur en hulpmiddelen een grote stap vooruit. Diagnoses kunnen op afstand gesteld worden en je kunt zelf anoniem online contact houden met een behandelend arts of zorgverlener. 

E-Learning 

Naar school gaan voor klassikaal les is al helemaal ouderwets. Gewoon thuis of waar dan ook achter je laptop om online les te volgen. Het bespaart je een hoop reistijd en ook geld en je studeert gemakkelijk op eigen tempo. 

E-sports 

Zelfs sporten wordt elektronisch, zoals voetbal of de elektronisch Olympische Spelen. Het is dan wel een sportwedstrijd online, waarbij je fysiek niet echt aan het sporten bent.

Bron: Pricewice


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 943
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wat zijn elektronische apparaten, richtlijnen elektrische apparaten, elektrische apparaten inleveren