Volg ons via
 
 
 

Traplift huren voor 50 euro

Een traplift biedt meer mobiliteit en veiligheid in huis

Een traplift is een van de beste voorzieningen voor mensen die een groot deel van hun zelfstandigheid en mobiliteit zijn verloren - en dat gebeurt maar al te vaak bij mensen van een zekere leeftijd. Een traplift biedt heel wat voordelen en wat meer informatie daarover is hier dan ook zeker van belang! 

De vele voordelen van een traplift huren 

Een traplift is een soort van lift in de vorm van een stoel, die naast de trap aan de leuning wordt bevestigd en inwonenden de mogelijkheid geeft om gemakkelijker en veiliger de trap op te gaan. De voordelen van zo'n traplift reiken ver: 

1. Veiligheid eerst dankzij een traplift 

Eerst en vooral is een dergelijke trap veel veiliger voor mensen met een beperkte mobiliteit, zoals ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. De lift maakt het mogelijk om helemaal automatisch naar boven te gaan, waardoor het risico op ongelukken zo goed als onbestaande is. 

2. Een traplift is goedkoop om te huren 

Daarbij kun je een traplift huren vanaf 50 euro, waardoor je er dus niet veel geld aan kwijt bent. Dat maakt het voor gezinnen of ouderen nog gemakkelijker om de stap te zetten en van méér mobiliteit en veiligheid te genieten in huis - en tegelijkertijd geld te besparen! 

3. Een oplossing voor elke situatie 

Vervolgens zijn er heel wat verschillende soorten trapliften verkrijgbaar. Welk formaat, materiaal, stijl of liftsysteem je ook nodig hebt of verkiest, er zijn altijd mogelijkheden. Op die manier is de keuze perfect afgestemd op de woonsituatie en de noden van de gebruiker in kwestie, waardoor er dus ook veel meer uit gehaald kan worden. 

4. Een traplift is altijd betrouwbaar en duurzaam 

Kies je voor een traplift van een vooraanstaand merk bij een betrouwbare verdeler, dan kan je ten slotte altijd zeker zijn van kwaliteit. Het risico op ongelukken en vallen is bij gebruik van een traplift op die manier nihil en dat is natuurlijk nog altijd het belangrijkste voor zij met een beperkte mobiliteit of ouderen die zelf niet zo goed meer te been zijn. Daarbij gaat een dergelijke traplift erg lang mee!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
Redactie
Geplaatst op 28-11-2018 om 17:01

Als u klikt in het artikel op - traplift huren vanaf 50 euro - komt u de verschillende tarieven tegen.

CorB (Gast)
Geplaatst op 28-11-2018 om 11:04

50 euro per wat? dag/week/maand/jaar?

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1027
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
traplift huren, traplift vergoeding, traplift leasen, mobiele traplift huren