Volg ons via
 
 
 

Winnaars toegangskaarten Spirit of Winter

De winnaars voor de Betoverende Buitenfair Spirit of Winter zijn bekend en hebben hun toegangskaarten ontvangen

In de lanen van Paleis Het Loo kun je van 14 t/m 18 november 2018 weer heerlijk shoppen voor de komende winterperiode. Tijdens Spirit of Winter staan er meer dan 160 specialisten waar je inspiratie kunt opdoen voor de feestdagen.

Smaakmakers, trendsetters en ook Butler Paul, bekend van TV, kunnen je uitgebreid informeren over 'hoe heurt't eigenlijk'. Butler Paul zal je laten zien hoe je servetten moet vouwen, wat de tafelschikking is en hoe je wijn moet schenken. En.. hij zal demonstreren hoe je een fles Champagne sabreert (ontkurken). Dit uiteraard met een sabel.En misschien mag je wel even proeven van een door hem aangereikt glas champagne.

Fashionshow

In de Galerij van de Koninklijke stallen laten standhouders je genieten van een Fashionshow, onder het genot van een drankje met iets lekkers.

Demonstratie Sanfleur’s Bloem & Groen 

Hoe maak je voor de feestdagen een mooie krans of bloemstuk? Een aantal keren per dag zal Sandra Maaijen van Sanfleur, laten zien wat je ervoor nodig hebt en hoe je te werk moet gaan tijdens de Bloem & Groen demonstraties.

De Hofkeuken

Ook dit jaar zal De Hofkeuken niet ontbreken op Spirit of Winter. De lekkerste recepten en tips voor de feestdagen worden je gegeven door Bjorn, Nel, Anne en Peter. En dat wordt natuurlijk kijken, ruiken en zeker ook proeven tijdens de live cooking sessies.

Spirit of Winter 2018 mag je niet missen als je nog veel tips & tricks nodig hebt om van de komende winterperiode een feestelijke periode wilt maken. 

Winnaars Lezersactie

Door mee te doen aan onze lezersactie maak je kans op twee gratis toegangskaarten voor Spirit of Winter. Mail het juiste antwoord op de volgende vraag voor 23 oktober naar mail@50plusplein.nl

Aan welke academie is Butler Paul verbonden? Het juiste antwoord moest zijn - The International Butler Academy   

Vijf prijswinnaars hebben inmiddels hun twee toegangskaarten ontvangen.

Vanwege de nieuwe privacywet worden geen namen en adressen meer op de website vermeld.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 801
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
deelnemers spirit of winter, spirit of winter korting, spirit of winter 2018