Volg ons via
 
 
 

Winnaars Kampeer en Caravan Jaarbeurs 

Winnaars gratis kaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (10 t/m 14 oktober 2018) is hét begin van je kampeervakantie en de perfecte plek om je volgende roadtrip in te plannen. Naast caravans, vouwwagens, campers, (voor-, en dak-)tenten zijn er ook volop kampeeraccessoires te vinden en kunnen bezoekers deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals proefrijden met campers.

Of de bezoeker nu gaat voor een nieuwe caravan, camper, vouwwagen of tent. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder ook dit jaar weer veel nieuws te vinden. Want Utrecht is niet alleen dé locatie om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Het is óók de plek waar liefhebbers tientallen gadgets kunnen ontdekken die het kampeerleven gemakkelijker en leuker maken. Zo is er dit jaar wederom een Innovatieplein, waar de bezoeker een compleet overzicht treft aan de nieuwste trends ontwikkelingen op kampeergebied.

Al zin gekregen of benieuwd geworden? Bij 50plusplein.nl maak je nu kans op 2 toegangskaarten. 

Het eerste officiële kampeerterrein in ons land werd in 1924 geopend. In welke plaats was dit? De juiste oplossing moest zijn: Vierhouten. Vijf prijswinnaars krijgen bericht en ontvangen ieder twee toegangskaarten.

Foto: (c)Jaarbeurs

Sinds 25 mei 2018 is een nieuwe wet in werking. De strengere Europese wet geldt voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens vastleggen van klanten, personeel of andere personen. Activiteiten vallen veel sneller onder de privacywet. Naast namen en adressen vallen ook gegevens gekoppeld aan IP-adressen, cookies en dergelijke onder de wet. Namen van winnaars worden dan ook niet meer op de website vermeld.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1363
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kampeer en caravan jaarbeurs 2018, caravanbeurs 2018, kampeerbeurs 2018, prijsvraag vakantie