Volg ons via
 
 
 

5 inspiratietips voor een nieuwe blokhut

Een blokhut kan worden omgetoverd tot tuinkantoor of tot een plek om te overnachten

Een blokhut in de tuin is de nieuwe trend. Een blokhut is stoer en robuust en geeft je tuin een geheel nieuwe uitstraling. Een blokhut is absoluut geen veredelde tuinhuis. Er zijn namelijk mensen die niet het verschil geheel zien tussen een tuinhuisje en een blokhut. Het is vooral de opbouw van een blokhut die verschilt met die van een tuinhuisje. Bij een tuinhuis zie je duidelijk een hoekprofiel, waardoor de verschillende wanden naadloos op elkaar aansluiten. Bij een blokhut steken de balken juist uit de hoeken en worden de balken met een groef bij elkaar gehouden. 5 inspirerende tips wanneer je een nieuwe blokhut wilt aanschaffen: 

1. Home office

Thuiswerken wordt steeds meer gestimuleerd. Je kunt daarom van je blokhut een prachtig kantoor maken, van waaruit je werkt. Zorg dat je veel grote ramen in je blokhut hebt voor een goed lichtinval. Het voordeel is dat je je gezin niet hoeft te belasten met thuiswerken en dat je ondanks dat je thuis werkt, toch je werk en privé gescheiden hebt. 

2. Wellness

Een wellness bij huis, dat is de droom van velen. Met een blokhut kan dit. Je kunt een jacuzzi en/of een sauna in je blokhut installeren. Eventueel een mooie doucheruimte zodat je vanuit de sauna direct onder de koude douche kunt stappen. Zo wordt je tuin wel heel ontspannen. Bij Blokhutwereld zijn erg leuke blokhutten te koop die prima als wellnessruimte kunnen voldoen. 

3. Studio

Bespeel je een instrument dat veel lawaai maakt? Of zit je in een band dat regelmatig moet oefenen? Dan is een blokhut van bijvoorbeeld Blokhutwereld ideaal te gebruiken als een studio. Wel is het handig om je blokhut dan geluiddicht te isoleren. 

4. Bar

Een blokhut leent zich uitstekend als bar. Het is reuze gezellig om familie en vrienden in je blokhut uit te nodigen, waarbij jij achter de bar staat om een drankje te schenken. Met een kacheltje erbij kun je de bar het gehele jaar door gebruiken. 

5. Tuinkeuken

Niets is lekkerder om zomers lekker buiten te eten met familie of vrienden. Wanneer je een tafel met stoelen bij je blokhut neerzet dan kan je blokhut fungeren als een keuken. Er zijn tegenwoordig prachtige buitenkeukens die je in je blokhut kunt installeren, maar een vaste keuken is ook mogelijk.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3121
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
blokhut kopen en laten plaatsen, blokhut kopen goedkoop, blokhutten, tuinhuis kopen