Volg ons via
 
 
 

Winnaars Marius Fabre schoonmaakpakket

Zwarte zeep is een natuurlijk schoonmaakmiddel voor zowel binnen als buiten. Winnaars twee gratis producten van Marius Fabre

Winnaars van een  schoonmaakpakket

Namens de distributeur mogen we 2 pakketjes verloten met elk een fles Savon Noir Jardin en een flacon Marius Fabre's zwarte olijfzeep.

De 'Savon Noir Jardin Liquide' zwarte zeep op basis van olijfolie is speciaal ontwikkeld voor de tuin. De zeepoplossing is gemaakt van de gepatenteerde Savon Noir van Marius Fabre zonder toevoeging van gifstoffen. Je kunt deze gebruiken voor het verwijderen van zwarte schimmel, achtergelaten door blad- en schildluizen op de balderen van planten, zoals rozen, sierplanten, kamerplanten, fruitbomen of groenten. Tvens beschemt het tegen insecten.

De flacon Marius Fabre zwarte olijfzeep is de milieuvriendelijke oplossing voor huis, tuin en dier. Het is het meest veelzijdige schoonmaakmiddel voor je huis. De zwarte olijfzeep is 100% biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Lees Hier alles over beide producten.

Hoe kom je in aanmerking voor één van de twee pakketjes? Stuur het juiste antwoord op de volgende vraag voor 19 februari naar - mail@50plusplein.nl

In welke Franse streek staat de zeepfabriek van Marius Fabre. De juiste oplossing moest zijn: Provence.

De lezersaktie leverde enkele honderden inzendingen op. Twee inzendingen hebben een schoonmaakpakketje ontvangen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4247
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
marius fabre nederland, win schoonmaakpakket, marius fabre zwarte zeep