Volg ons via
 
 
 

Prijswinnaars Motorbeurs Utrecht

Winnaars twee toegangskaarten voor het grootste jaarlijkse motorfeest

Met de officiële aankondiging van de data voor MOTORbeurs Utrecht weten alle Nederlandse motorrijders direct wanneer het motorseizoen 2018 gaat beginnen. Op donderdag 22 februari om 10:00 uur openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zich voor het jaarlijkse motorfeest om op zondagavond pas om 18:00 uur weer te sluiten, waarna tussen de 90.000 en 100.000 motorrijders op bezoek geweest zijn. Als motorrijder ga je naar Utrecht, zo makkelijk is het. 

Naast de symbolische opening van het seizoen biedt MOTORbeurs Utrecht een enorme lijst aan praktische en leuke redenen om langs te komen. De praktische kant? Het is het ideale moment om een andere motorfiets, kleding, accessoires of andere motorgerelateerde zaken aan te schaffen. Van de nieuwste motoren tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap; het is er en wordt verkocht door de experts, zodat altijd het juiste advies gegeven wordt. Informeren, vergelijken, kiezen en beursaanbiedingen zoeken; dit is hèt moment!

Minstens even belangrijk is het hoofdstuk vermaak. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, speciale acties, live motorbuilds, motorsport, clubmeetings, voorbereidingen voor motorreizen, motorvermaak voor de jongsten, adviessessies; het is er allemaal en nog veel meer! Bedenk dan dat dit allemaal compleet gemaakt wordt door een zeer ruim aanbod aan horeca in de diverse cafés, en je kunt je makkelijk voorstellen dat de sfeer gewoon klopt! 

Winnaars twee toegangskaarten

Maak kans op twee gratis toegangskaarten door het juiste antwoord op de volgende vraag voor 25 januari te mailen naar - mail@50plusplein.nl

Wat is de naam van de verkiezing waaraan dames kunnen deelnemen tijdens de Motorbeurs? De juiste naam was - 
GridGirl verkiezing. Vijf inzendingen hebben ieder twee toegangskaarten ontvangen.


Foto: bron Motorbeurs Utrecht

Informatie www.motorbeursutrecht.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3950
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
motorbeurs 2018 utrecht, actiecode motorbeurs 2018, gratis kaarten motorbeurs 2018