Volg ons via
 
 
 

Winnaars kaarten VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht

Winnaars twee toegangskaarten VerzamelaarsJaarbeurs

Het walhalla voor de verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. Op zaterdag 11 en zondag 12 november wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de VerzamelaarsJaarbeurs gehouden. Het grootste vintage evenement in Europa.

Meer dan tweeduizend exposanten bieden meer dan honderdduizend voorwerpen aan, handig gegroepeerd per onderwerp. En om het nog mooier te maken: gelijktijdig vindt ook de Mega Platen en CD Beurs plaats.
Snuffelen, zoeken, kijken, struinen, kopen en hebbes. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, ansichtkaarten & platte zaken, fifties spullen en design woon- en interieurartikelen.
Verzamelaars zijn altijd op zoek naar net nog dat ene voorwerp dat ontbreekt. Op de VerzamelaarsJaarbeurs lijkt het alsof heel Nederland verzamelt. Noem een onderwerp en er zijn mensen die het verzamelen. En daar zijn ze trots op zijn. De organisatie heeft een aantal van die trotse mensen en verenigingen uitgenodigd op de VerzamelaarsJaarbeurs.

Lezersaktie

Doe mee aan onze lezersaktie en maak kans op twee toegangskaarten. Mail het juiste antwoord op de volgende vraag voor 10 november a.s. naar mail@50plusplein.nl. Noem een andere naam voor het verzamelen van postzegels. Het juiste antwoord was - Filatelie.
De volgende vijf inzendingen hebben ieder twee toegangskaarten gewonnen.

L. BergenhenegouwenRijswijk
Isa Eijbergen 
B. PeekTilburg
H. de WitAmsterdam
M. LeivaAmsterdam

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
bert den breejen (Gast)
Geplaatst op 07-11-2017 om 14:25

Filatelie

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 244
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
verzamelaarsjaarbeurs, verzamelaars jaarbeurs, verzamelaarsbeurs utrecht