Volg ons via
 
 
 

Zangers en zangeressen worden uitgenodigd

Zing je graag vooral Nederlandse levensliederen | Geef je dan op voor de voorronde van het Leids Festival van het Levenslied

Zangers en zangeressen van het Nederlandse levenslied worden uitgenodigd voor het Leids Festival van het Levenslied. Deelnemers aan de voorronde maken kans op een plek in de finale op het podium van de Leidse Schouwburg.

Het levenslied kent een rijke geschiedenis met grote namen als Mary Bey, de Zangeres zonder Naam, die in 1919 in Leiden geboren werd. In 2019 zal haar honderdste geboortejaar gevierd worden in Leiden en nu is er alvast een opmaat voor dat jubileumjaar. Na 9 jaar afwezigheid is het Leids Festival van het Levenslied terug. Een concours voor het Nederlandstalig lied met een verhaal en een snik.

Het festival nodigt graag iedere ambitieuze zanger en zangeres uit om deel te nemen aan de voorronde op 9 november. Deze voorronde zal heel toepasselijk plaatsvinden in een aantal Leidse cafés. Jury’s zullen de acts beoordelen en maximaal acht artiesten gaan door naar de finale in de Leidse Schouwburg op 9 december! En omdat het levenslied niet enkel historie is wordt iedere artiest gevraagd tenminste één eigen tekst en compositie ten gehore te brengen en daarnaast één klassieker.

Lees de voorwaarden voor deelname op www.levenslied.nl en schrijf  in!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 31
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
agenda leidse schouwburg, levenslied artiesten, festival van het levenslied