Volg ons via
 
 
 

Duik mee in iets groots, maak kleine mutsjes

Innocent zoekt brei- en haaktalent voor Nederlands warmste campagne

Mutsbreiend nieuws. Het is weer zover. De aftrap van de leukste breimarathon van Nederland: de Goedgemutste Breicampagne. Voor de twaalfde keer zetten we, smoothie- en sappenmerk innocent, ons in voor eenzaamheid onder ouderen in Nederland. Dat doen we door duizenden handgemaakte mutsjes in te zamelen en deze op onze smoothies te plaatsen.

Met de kleurrijke creaties op onze flesjes vragen we aandacht voor eenzame ouderen en wordt er geld ingezameld voor het Nationaal Ouderenfonds dat zich hiervoor inzet. Dit jaar zoeken we opnieuw creatievelingen die houden van haken en breien om samen de grootste berg mutsjes ooit te maken. Samen duiken we in iets groots. 

Inzenden mutsjes
Meedoen is best eenvoudig. Je hoeft alleen maar een mutsje te maken. Als dat gelukt is, maak je er nog eentje. Of tien. De mutsjes hoeven niet perfect te zijn. Als jij je best erop hebt gedaan, dan zijn wij er blij mee. Ben je er klaar mee, stuur dan je mutsjes vóór 8 december 2017 op naar:

Pantar, t.a.v. de Goedgemutste Breicampagne
Antwoordnummer 1181
1110 VB Diemen

Vanaf februari 2018 staan de goedgemutste smoothies in de winkel. Of je door de wol geverfd bent of juist een beetje een geitenbreier qua insteken en doorhalen: op www.degoedgemutstebreicampagne.nl vind je handige instructies voor je breiavontuur.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 195
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
breien patronen, breien opzetten, breien steken, mutsjes breien