Volg ons via
 
 
 

Winnaars bioscoopkaarten Tulip Fever

Winnaars twee vrijkaarten voor Tulip Fever. Een verhaal over ware liefde.

Op 31 augustus komt Entertainment One met een film met een echt Nederlands onderwerp: Tulip Fever speelt zich af in 17e eeuws Amsterdam. Een tijd waarin de tulpenmanie hoogtij vierde en tulpen meer waard waren dan geld.

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Alicia Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Christopher Waltz).

Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (Dane DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te schilderen, worden hij en Sophia op slag verliefd.

Gedreven door passie, verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel mengen op de riskante tulpenmarkt en alles op het spel zetten. 

Bekijk Hier de trailer van de film

Namens Entertainment One mogen we 3 x 2 vrijkaarten weggeven voor deze film.

Like onze website op Facebook. Dat kan via de link op de voorpagina van 50plusplein.nl. Onder alle leden verloten we deze 6 vrijkaarten. De volgende volgers op Facebook ontvangen twee vrijkaarten voor Tulip Fever.

 
 
 

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 232
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bioscoop top 10, bioscoop agenda, nieuwe films 2017, tulip fever