Volg ons via
 
 
 

Live online voetbal kijken 

Dankzij het internet is het voor iedereen mogelijk om online illegaal voetbalduels te bekijken.

De liefhebbers van voetbal zitten maar als te graag voor de buis om nationale en internationale wedstrijden te bekijken. Maar om al deze wedstrijden te kunnen ontvangen moeten er diverse televisie abonnement worden aangeschaft, dit loopt al snel in de tientallen euro's per maand. Niet iedereen heeft dit hiervoor over en zoeken naar goedkope of zelfs gratis alternatieven. Het illegale aanbod aan streams is groot en wordt dan ook veel gebruikt, maar is dit wel veilig en betrouwbaar?

iIlegaal voetbal kijken 

Dankzij het internet is het voor iedereen mogelijk om online illegaal voetbalduels te bekijken. Op diverse sites worden zogenaamde streams aangeboden, waarop gratis gekeken kan worden naar wedstrijden in tientallen verschillende soorten sport. Het is voor veel liefhebbers een alternatief voor de dure pakketten van Ziggo Sport en FOX Sports. Toch is het heel riskant om deze streams te gebruiken. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat veel computers en smartphones na gebruik van deze illegale sites waren besmet met malware. Opvallend ander feitje, de illegaal streams komen voor het overgrote deel uit Belize. 

Fox Sports Go 

Legaal online voetbal kijken kan ook met de betaalzender Fox Sports Go, het is mogelijk om een abonnement af te sluiten of per wedstrijd te betalen. Met FOX Sports Go heeft de gebruiker toegang tot alle live voetbalduels van FOX Sports, maar ook de samenvattingen en andere voetbalgerelateerde programma's. Een groot voordeel hiervan is dat deze zender te gebruiken is op de computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Het is op elk moment van de dag mogelijk om rechtstreeks naar de sportzenders van Fox Sports te kijken.

Eredivisie bij Fox Sports 

Fox Sports Go biedt ook de wedstrijden in de Eredivisie aan, maar ook de Jupiler League, KNVB Beker, Europa League en zelfs de Duitse competitie. Zodra er een FOX Sports TV abonnement wordt afgesloten, zal FOX Sports Go gratis worden meegeleverd. Een maandabonnement kost 15,95 euro, terwijl een losse wedstrijd al 11,95 euro kost. 

Sport streamen via een online bookmaker 

Er bestaat ook een gratis én legale manier om sport te streamen. Bij een online bookmaker kan men naast weddenschappen leggen namelijk ook wedstrijden live bekijken. Het aanbod van de live streams verschilt per online bookmaker, maar is in de meeste gevallen behoorlijk groot. Goede  voorbeelden hiervan zijn de online bookmakers Kroon, Unibet en Bwin. Waar alle wedstrijden van bijvoorbeeld grote clubs als Real Madrid en Bayern München gratis en legaal bekeken kunnen worden. 

Het grote voordeel is dat deze manier helemaal gratis en legaal is, maar een nadeel is dat het scherm waarop de wedstrijd vertoond zal worden niet erg groot is. Mocht dat geen probleem zijn, dan is dit de beste en goedkoopste optie! 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4340
Categorie: 
Overig, Lifestyle selectie
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
online voetbal kijken, live voetbal duels, sportzenders op internet