Volg ons via
 
 
 

50Plus wil AOW-leeftijd terug op 65

50Plus | Niet steeds langer doorwerken maar AOW-leeftijd terug naar 65 jaar

De AOW-leeftijd gaat in stappen steeds verder omhoog. Als het aan Henk Krol ligt van de partij 50Plus gaat de pensioenleeftijd weer terug naar 65 jaar. Krol heeft aangekondigd dat hij niet met andere partijen wil onderhandelen wanneer zij de AOW-leeftijd niet van plan zijn te verlagen. Ook de SP en de PVV hebben een verlaging in hun verkiezingsprogramma staan.

Om 45-plussers weer sneller aan een baan te helpen zouden de vrije dagen voor senioren afgeschaft moeten worden. Werkgevers zijn dan eerder bereid om weer een ouder iemand in dienst te nemen. De partij 50Plus wil ook dat het ziekenfonds weer voor iedereen wordt ingevoerd en dat het eigen risico van nu 387 euro verlaagd wordt naar 200 euro.

De Sprinters van de spoorwegen worden als alles doorgaat in 2021 weer voorzien van toiletten. 50Plus wil dat dit voornemen veel sneller uitgevoerd moet worden.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1215
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
aow leeftijd 2016, aow leeftijd omhoog, aow leeftijd naar 66 jaar, hoeveel aow krijg ik