Volg ons via
 
 
 

50 plusser op zoek naar vacatures

Een goede CV helpt bij het vinden van een nieuwe baan. Ook een 50-plusser is een graag geziene werknemer.

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is het belangrijk dat je CV goed op orde is. Je CV is je visiteplaatje, denk daarom goed na wat je er in zet en wat niet. Noem al je relevante werkervaring en zet daarbij je meest recente baan bovenaan. Dat geldt ook voor je eventuele opleidingen. Leg daarnaast de nadruk op wat je kan: je vaardigheden, kennis en sterke kanten. Het is slim om je CV op verschillende vacaturesites te plaatsen, zoals Monsterboard en Nationale Vacaturebank. Recruiters en werkgevers kunnen je op deze manier makkelijk vinden. Denk er daarbij aan dat de inhoud van je CV het belangrijkst is. Besteed dus niet al te veel werk aan de vormgeving, het gaat erom wat je kan en welke ervaring je hebt.

Een tip: zet je CV in een Pdf-bestand. Dat staat professioneler en zakelijker.

Een goede plek om te kijken voor vacatures is de website werk.nl. Dit is de vacaturesite van het UVW. Hier kan je specifiek zoeken op vacatures voor 50-plussers. Er bestaan ook sites die zich richten op een ouder publiek. Neem daarom eens een kijkje op www.65plus.nl, www.oudstanding.nl en www.rijpseniorwerk.nl en 50plusplein.nl.

Er zijn ook veel vacaturebanken die zich op specifieke beroepen of beroepsgroepen richten. Door de zoektermen in te typen in een zoekmachine kom je vaak vanzelf al uit bij deze sites. Schrijf je in op zoveel mogelijk vacaturesites zodat je de keuze hebt uit een groot aantal vacatures. Succes!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2678
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vacaturekrant, vacature zoeken, uwv vacatures, vacaturebank, vacature sites