Volg ons via
 
 
 

Miljoenen kijkers volgen Heel Holland Bakt

Populariteit van Heel Holland Bakt zet menigeen aan het bakken

Heel Holland Bakt, te zien op zondagavond bij Omroep Max blijkt razend populair. Miljoenen kijkers  verbazen zich over de bakkunsten van de deelnemers en menigeen is zelf al aan de slag gegaan om ook een mooie taart te kunnen bakken. De professionele jury bestaat uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en succesvol culinair publicist Janny van der Heijden.

Smaakt naar meer

Op de woensdagavond is er een nabeschouwing te zien "Smaakt naar meer" van de vorige aflevering. Hierin praat André van Duin samen met 3 gasten nog even na over wat zich allemaal in de aflevering voltrok. Ook enkele thuisbakkers laten dan hun eigen bakkunsten zien.

Het programma wordt "tijdelijk" gepresenteerd door André van Duin maar als alles naar wens verloopt zal Martine Bijl het volgende seizoen weer gaan presenteren. Zij werd vorig jaar getroffen door een hersenbloeding maar het herstel verloopt tot nu toe naar wens. 

Deelnemen aan het volgende seizoen?
Wie ziet zichzelf als de Beste Thuisbakker 2017 ? Dan kun je je nu al opgeven via de website van www.heelhollandbakt.omroepmax.nl

Op de website staan ook veel tips, recepten en kun je vragen stellen aan de bakexperts.

Enkele tips 
Met onderstaande tips kan bakken niet meer mislukken:

Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn, ook de boter en de eieren. Wil je een knapperig deeg dan moet de boter juist koud zijn. 
Verwarm de oven op tijd voor.
Cake en taart bak je in het midden van de oven. Plaats het rooster daarom iets lager dan staat de vorm precies in het midden.
Iedere oven is weer anders. Houd het baksel goed in de gaten.
Bij twijfel of de cake of taart gaar is gebruik je een satéprikker. Steek deze in het baksel, blijft de prikker schoon dan is het gaar.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 713
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hhb, heel holland bakt gemist, smaakt naar meer, heel holland bakt hoe laat, heel holland bakt recepten