Volg ons via
 
 
 

Maak back-up van je smartphone

Maak ook geregeld een back-up van je smartphone om alle gegevens te behouden

Vrijwel iedereen is in het bezit van een smartphone maar toch maakt ongeveer 25 procent van de gebruikers nooit een back-up van alle gegevens op de smartphone. Zij lopen dan ook het risico dat bij schade of verlies vele contactgegevens, foto's, video's en documenten als verloren kunnen worden beschouwd.

Volgens Multiscope die een onderzoek heeft verricht naar de manier waarop Nederlanders een back-up maken van de smartphone blijkt dat bijna 40 procent de back-up in de cloud maakt, 38 procent op de harde schijf en 36 procent op de laptop, tablet of de computer.

Back-up maken van smartphone is belangrijk

Veel gebruikers zien dus wel in dat het maken van een back-up belangrijk is en eveneens is dit niet lastig om te doen. Wie in het bezit is van een iPhone kan dit doen in Instellingen - iCloud - iCloud-reservekopie. Wie over Android beschikt gaat naar het instellingenmenu, klik op 'Back-up maken en resetten'. Daarna de slider naast 'Back-up maken van mijn gegevens'omzetten. Zo blijven al jouw gegevens veilig bewaard.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 903
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
smartphone backup maken, backup smartphone android, backup android telefoon, iphone backup maken