Volg ons via
 
 
 

50-plusser ook op zoek naar Pokémon

De nieuwe en tevens verslavende rage Pokémon Go, heeft inmiddels ook zijn intrede gedaan bij de 50-plussers

De nieuwe en tevens verslavende rage Pokémon Go, heeft inmiddels ook zijn intrede gedaan bij de 50-plussers. Wie met name in de avonduren een rondje gaat wandelen komt menig jongere maar ook steeds meer ouderen tegen die op zoek zijn naar Pokémon. Hele groepen kijken soms wel met dertig man tegelijk op dezelfde plek. Het spel, afkomstig van Nintendo, kan gedownload worden via een speciale app. Vijftien jaar geleden waren de Pokémon poppetjes erg populair en de nieuwe virtuele versie op het mobieltje heeft nog steeds dezelfde vorm. 

De poppetjes die men zoekt zijn alleen waar te nemen op de mobiele telefoon en hebben alle een verschillende waarde. De bedoeling is om zoveel mogelijk Pokémon poppetjes te veroveren. De poppetjes hebben allemaal andere namen en wie zover is dat hij Gym kan overwinnen verdient daarmee leiderschapskwaliteiten. Je kunt dan nog veel meer Pokémons bemachtigen. Heb je een Pokémon gevonden dan moet je deze een soort bal op het hoofd gooien.

Het spel werkt erg verslavend en wie het eenmaal heeft gedownload zal al snel merken dat het spel zo leuk is dat je er bijna niet meer mee kunt stoppen. Inmiddels is de app in ons land al meer dan 1.3 miljoen keer gedownload. Een kleine waarschuwing is op zijn plaats voor de gebruikers van Pokémon Go. Door je zo in te leven in het spel en te kijken op je mobiel, vergeet je soms dat er ook nog overige weggebruikers zijn. En het is niet de bedoeling om in andermans tuin of woning uit te komen. Oppassen dus terwijl je loopt.

Pokémon Go is nu te downloaden in de Google Play Store alsmede iTunes.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1624
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
pokémon, pokémon spelletjes, pokémon games, pokémon app, pokémon downloaden