Volg ons via
 
 
 

Complete maaltijd met de Skottelbraai

Het Skottelbraaien, overgewaaid uit Zuid-Afrika zal, als het mooie weer zich aandient, weer volop in trek zijn

Het Skottelbraaien, overgewaaid uit Zuid-Afrika zal, als het mooie weer zich aandient, weer volop in trek zijn, in de tuin of op de camping. Op de Skottelbraai is het mogelijk om te koken, bakken, grillen, wokken of om te barbequeën. Ideaal van de Skottelbraai is dat je geen aanmaakblokjes of spiritus meer nodig hebt omdat deze op een gasfles wordt aangesloten. De kans op (bos) brand is daardoor kleiner geworden. 

Een Skottelbraai heeft nog het meeste weg van een grote wok en is te koop in vele verschillende uitvoeringen. Zo is er voor de kampeer-liefhebbers een model dat je gemakkelijk in een draagtas kunt meenemen. De Skottelbraai is een multifunctionele barbeque waarop de lekkerste gerechten te bereiden zijn. Op de website - kokenopdecamping.nl - zijn al vele Skottelbraai recepten te vinden.

Schoonmaken

Na het gebruik moet een Skottelbraai evenals de barbeque worden schoongemaakt. Om te voorkomen dat je daar extra veel werk mee hebt, koop dan voor gebruik eerst inlegvellen met anti-aanbaklaag. Die leg je voordat je begint in de skottel. 

Nadien kun je het inlegvel in een sopje gooien (dreft), en maak je de skottel op vrij eenvoudige wijze schoon met een natte sopdoek.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1191
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
skottelbraai aanbieding, skottelbraai recepten, skottelbraai gebruiksaanwijzing