Volg ons via
 
 
 

Online dating

Online dating zonder dat bankgegevens bekend worden

Het leven om ons heen wordt steeds digitaler.  Producten kunnen online gekocht worden, transacties worden online gemaakt en zelfs levenspartners worden online gevonden. Dit laatste fenomeen is al enige tijd populair onder jongeren, maar wordt nu ook steeds populairder onder 50-plussers. Toen online daten nog maar net was geïntroduceerd, werd hier niet vol trots over gesproken. Men schaamde zich ervoor om toe te geven zich bij een datingsite aangemeld te hebben. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer het geval. Datingsites schieten als paddenstoelen uit de grond en bijna iedere jonge vrijgezel staat wel ingeschreven bij minimaal één van deze websites. Door het internet en het gebruik van smartphones met apps wordt het ons gemakkelijk gemaakt om contact met elkaar te hebben. Waarom zou je deze technologie dus niet benutten om een potentiële partner te vinden?

Gratis online datingsite

Misschien ben je er nog niet helemaal over uit of online daten wel iets voor jou is. Dan is een gratis datingsite een handige manier om erachter te komen of het bevalt. Doordat je voor een gratis datingsite niet hoeft te betalen en nergens aan vast zit, is deze optie laagdrempelig en fijn. Wel heb je het gevaar dat ook mensen die een stuk minder serieus zijn in het zoeken naar een relatie zich aanmelden.

Betaalde online datingsite

Je kunt er ook voor kiezen om een datingsite te bezoeken waar je voor moet betalen. Op deze websites zul je sneller personen vinden die een stuk serieuzer zijn in hetgeen ze zoeken en verwachten. Je betaalt immers niet voor niets. De kwaliteit van betaalde datingsites ligt over het algemeen dan ook een stuk hoger. Dit neemt niet weg dat gratis datingsites ook veel succesverhalen kennen.

Veiligheid

Je kunt zo veel of zo weinig gegevens van jezelf blootgeven als je zelf wilt. Alleen de personen die ook zijn aangemeld zullen deze gegevens zien. In sommige gevallen zien zelfs alleen de personen die jij daar toegang toe geeft jouw gegevens. Ook qua betaling kun je een methode kiezen waar jij je fijn bij voelt; iDeal, creditcard of PayPal. Wil je liever niet dat jouw bankgegevens bekend worden bij de desbetreffende datingsite, dan kun je ook met de Paysafecard betalen. Op deze manier zullen je gegevens anoniem blijven.

Beeldrechten: Don Hankins
Bepaalde rechten voorbehouden


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Hits: 3169
Categorie: 
Overig, Lifestyle selectie
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gratis daten op internet, datingsites, online dating