Volg ons via
 
 
 

Het Nieuwe Ouder Worden

Senioren van nu zijn actiever, zelfstandiger en mondiger dan ooit tevoren.

ActiZ is een ondernemende branchevereniging die haar leden faciliteert om een gezonde onderneming te kunnen exploiteren die hoogwaardige zorg en ondersteuning biedt. 

ActiZ is vooral actief op de zorgterreinen: ouderen, chronisch zieken, kraam en jeugdgezondheid. Ruim 420 leden bieden werk aan 450.000 medewerkers en 
zorg aan 2 miljoen cliënten. 

Verder heeft ActiZ een stevige en oorspronkelijke visie op de ontwikkeling van de zorg. Het bieden van maatwerk aan individuele cliënten staat daarin centraal. 
Deze visie wordt voor leden ondersteund met praktische activiteiten die gericht zijn op kennisontwikkeling, innovatie en inspiratie. 

ActiZ werkt vanuit de overtuiging dat haar werk waardevoller wordt naarmate er nadrukkelijk over de schutting wordt gekeken en samenwerkingsverbanden worden aangegaan. Dit vereist een nieuwsgierige en open houding.

Het Nieuwe Ouder Worden

Dit is een campagne waarmee ActiZ de maatschappelijke discussie over de veranderingen in de ouderenzorg aanjaagt. 

Over het Vitaal Journaal

Senioren van nu zijn actiever, zelfstandiger en mondiger dan ooit tevoren. Hoe langer zij een rol blijven spelen in onze maatschappij, hoe minder 'oud' ze zich voelen. En hoe minder beroep ze doen op professionele zorg. Het Vitaal Journaal, een interactief online journaal, laat zien dat dit ook om een andere manier van zorg vraagt. Het Vitaal Journaal is onderdeel van de campagne 'Het Nieuwe Ouder Worden' waarmee ActiZ de maatschappelijke discussie over de veranderingen in de ouderenzorg aanjaagt. Zie www.hetnieuweouderworden.nu voor het filmpje van het Vitaal Journaal. 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1840
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ouder worden, vitaal journaal, lichamelijk ouder worden, gezond ouder worden