Volg ons via
 
 
 

Loom bands veroveren Nederland

De loom bands worden met de dag populairder en ze zijn niet meer weg te denken uit de winkels.

De loom bands worden met de dag populairder en ze zijn niet meer weg te denken uit de winkels. Overal op internet kom je ze tegen, en dat zorgt ervoor dat je toch wel nieuwsgierig bent geworden. De loom bands zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, dus zeker niet alleen voor kinderen. Deze hype is overgewaaid uit Amerika waardoor ook wij weer heerlijk kunnen gaan knutselen.

Wat kun je ermee maken?


Ten eerste kun je er allerlei verschillende armbandjes mee maken. Op bijvoorbeeld Youtube vind je talloze filmpjes waarin precies uitgelegd wordt hoe en wat je precies moet doen om dat armbandje te krijgen. Er zijn oneindig veel verschillende armbandjes, waardoor je nooit klaar bent met knutselen. Het maken van de armbandjes is het meest populair, maar het is ook zeker mogelijk om er andere dingen mee te maken, zoals een stoere ketting. Ten slotte kun je er ook de leukste diertjes mee maken, zoals een hond of panda bijvoorbeeld. Over het algemeen kosten de diertjes de meeste tijd en zijn deze het moeilijkst.

Het is dus verstandig om te beginnen met een simpel armbandje waar je niet te lang over doet. Oefen dit een paar keer en je wordt steeds beter!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6913
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
loom bands, rainbow loom, loom bands wholesale, loom bands kopen, loom bands online