Volg ons via
 
 
 

Tien euro voor paar oude schoenen

Tien euro korting voor ieder ingeleverd paar oude schoenen

Het is weer tijd om een beetje ruimte te maken in de kasten. Om te beginnen kun je oude schoenen verzamelen en deze inruilen voor een tegoedbon. Tot en met 9 maart 2014 kun je de schoenen die je toch niet meer draagt inleveren bij meer dan 450 shoepoints in de winkels van Dolcis, Invito, Manfield, PRO en Scapino. Voor ieder ingeleverd paar schoenen ontvang je een tegoedbon van tien euro. Wanneer je een paar nieuwe schoenen koopt kun je vanaf 40 euro 1 tegoedbon inleveren. Koop je voor een bedrag van 120 euro aan schoenen dan kun je 3 bonnen inleveren en ontvang je 30 euro korting.

Oude schoenen voor goed doel.

De opbrengst van de oude schoenen gaat naar een goed doel.Voor elk ingeleverd paar schoenen wordt een donatie gedaan aan Dance4life en aan het Jeugdsportfonds. Dance4life zet zich in om jongeren voor te lichten over de verspreiding van hiv en aids. Het Jeugdsportfonds wil dat alle kinderen in ons land de sport moeten kunnen beoefenen waar zij van dromen. Goede doelen dus die we kunnen steunen. En..onze kast heeft weer ruimte en een paar nieuwe schoenen met korting, is zo tegen het voorjaar, ook mooi meegenomen. Meer info op: www.goeddoenmetjeoudeschoen.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1518
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
schoenen online, schoenen outlet, schoenen kopen, mooie schoenen, oude schoenen inleveren