Volg ons via
 
 
 

Netflix | Onbeperkt kijken naar films en series

Netflix | Films en series kijken voor een vast bedrag per maand

Steeds meer consumenten sluiten een abonnement af bij Netflix. Wie, na de gratis proefperiode van één maand, een abonnement afsluit kan zoveel films en series kijken als hij maar wil. De kosten voor een abonnement bedragen 8 euro per maand. In vergelijking met andere aanbieders zijn de kosten vrij laag daar je bij bijvoorbeeld Pathé thuis en iThunes per film moet afrekenen. Wel is het aanbod van deze videodiensten groter dan bij Netflix. 

Netflix biedt complete oude series aan ('Lost') en daarnaast kan men kiezen uit series die momenteel nog steeds lopen ('Dexter'). Netflix biedt geen films aan die nog maar net te zien waren in de bioscoop maar ondanks het enigszins beperkte aanbod, is de consument erg tevreden over Netflix. Ook het kijkpanel van de Consumentenbond oordeelde positief over Netflix, zeker voor al die mensen die graag naar series kijken. Netflix kun je op veel apparaten bekijken waaronder een spelcomputer of mobiel.

Bron: Consumentenbond


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1099
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
netflix nederland, netflix netherlands, netflix nederland apple tv, films kijken, netflix in nederland kijken