Volg ons via
 
 
 

Ikea | Inruil van gebruikte meubelen

Ikea inruilservice voor tweedehands Ikea-meubelen en kasten

Bij de Ikea-vestigingen in Hengelo en Barendrecht kunnen klanten die over een Family-pasje beschikken hun, oude meubelen of kastjes welke eerder bij Ikea zijn gekocht, inruilen. Hiervoor ontvangt de klant een tegoedpas. Ikea gaat de ingekochte tweedehands meubelen weer opnieuw proberen te verkopen in hun koopjeshoek waar ook gebruikte artikelen uit de showroom worden verkocht. Veel mensen zin er tegenop om hun gebruikte spulletjes op verkoopsites als Marktplaats. 

Ikea denkt met de inruilservice tegemoet te komen aan de wens van veel klanten. De klant kan nu op eenvoudige wijze zijn tweedehands meubelen kwijt en ontvangt daarvoor ook nog een leuk bedrag. De inruilservice geldt niet voor alle producten. Zo kan men geen bedden, elektronische apparaten en textiel inruilen maar over het algemeen wel stoelen, kasten en meubelen.

Wie denkt iets te kunnen inruilen bij Ikea kan een foto van zijn product maken en deze opsturen naar het volgende mailadres - meubelservice.hengelo.nl@ikea.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2578
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ikea openingstijden, ikea bedden, ikea kasten, ikea, inruilen ikea, ikea inruilservice