Volg ons via
 
 
 

Testament opmaken bij de HEMA

Testament of samenlevingscontract opstellen? | Even naar de HEMA

Naast huishoudelijke artikelen, de rookworst en tompouchen kan de consument nu ook via de HEMA een testament of samenlevingscontract laten opmaken. De nieuwe notarisdienst van de HEMA regelt online een testament of samenlevingscontract voor een vaste lage prijs van 125 euro per akte inclusief BTW.

Op de website www.hema.nl/notarisservice kan men middels het doorlopen van enkele stappen, snel en eenvoudig een akte laten opmaken. Het concept komt even later binnen bij de aanvrager. De notaris neemt kontakt op voor een afspraak waarna de ondertekening volgt. Het opgemaakte testament of samenlevingscontract is rechtsgeldig en het testament zal worden opgenomen in het testamentenregister. Op dit moment kan de consument een keus maken uit ongeveer 30 notariskantoren. Dit aantal zal in de naaste toekomst flink worden uitgebreid.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Eve Wenen
Geplaatst op 29-10-2013 om 15:39

Heb het even bekeken maar er staat dat het alleen voor mensen met een partner is (evt.met kinderen) maar niet voor alleenstaanden met volwassen kinderen dan word je weer naar de notaris verwezen en duurder.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1286
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
testament, testament opmaken voorbeeld, testament opmaken kosten, testament opmaken hema, testament opmaken voogdij, testament laten opmaken