Volg ons via
 
 
 

Primark verovert Nederland

Vijfde filiaal van Primark geopend in Zoetermeer | Primark verovert in snel tempo Nederland

Na Almere, Zaandam, Hoofddorp en Rotterdam is nu ook vijfde filiaal van Primark geopend in het Stadshart in Zoetermeer en volgde daarna de opening van een Primark in Eindhoven. De opening van een Primark filiaal brengt steeds weer, al ver voor de openingstijd, duizenden vrouwen en tienermeisjes op de been.

Nog voor het eind van het jaar zal een groot filiaal worden geopend in Den Haag. Primark zou het aantal filialen in Nederland willen uitbreiden tot zo'n 25 winkels.

De Ierse Primark vestigingen staan bekend om hun voordelige dames, heren en kindermode. Naast de modeartikelen worden bij de Primark ook veel producten aangeboden voor het interieur. Primark is erg populair bij de jongere generatie vanwege de trendy kleding en accessoires tegen betaalbare prijzen.

In de steden waar een Primark-vestiging te vinden is, is de plaatselijke middenstand over het algemeen heel tevreden met een Primark in hun midden. Het zou een grote aantrekkingskracht hebben op winkelend publiek.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2204
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
primark, primark online shop, primark nederland, primark collectie, primark aankopen, primark online, shoppen, goedkope kleding