Volg ons via
 
 
 

Telefoon uitschakelen tijdens begrafenis

Rinkelende telefoon tijdens begrafenis of plechtigheid | Schaamte is het gevolg

De specialist in zakelijke telefonie, Voiceworks heeft een onderzoek laten doen naar het zakelijk gebruik van de telefoon. Het blijkt nog regelmatig voor te komen dat zakelijke gebruikers van een mobieltje worden gebeld tijdens een begrafenis of andere plechtigheid. De rinkelende telefoon veroorzaakt uiteraard veel schaamte. Meer dan 75 procent van de ondervraagden geeft aan zich erg te generen hoewel men dit zelf natuurlijk had kunnen voorkomen door de telefoon uit te schakelen.

Gebeld worden tijdens een sollicitatiegesprek wordt door 6 procent ook wel als erg vervelend aangemerkt. Het onderzoek toont aan dat de zakelijke gebruiker van een mobieltje altijd en overal bereikbaar wil zijn. Vier procent van de 353 ondervraagden zit er nooit mee als de telefoon, waar dan ook, begint te rinkelen. De stiltecoupé in de trein of zelfs onder de douche, de meeste gebruikers hebben er geen problemen mee. Toch zou het ook voor andere bezoekers tijdens bepaalde gelegenheden fijn zijn niet gestoord te worden door een rinkelende telefoon of sms-oproepjes.

Het onderzoek is uitgevoerd door bureau inVotes van Maurice de Hond.
(Bron: Voiceworks)


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2486
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
mobieltje, mobiel bellen, telefoon uitschakelen, telefoneren, telefoon, sms bericht