Volg ons via
 
 
 

De gemakken van nu voor de inrichting voor later.

De gemakken van nu voor de inrichting voor later | Begin met een juiste inrichting en meubilering van uw huis.

Soms moeite met tillen of opstaan, last van de rug of pijn in de gewrichten? 

Dit zijn doodgewone en herkenbare kwaaltjes die voorkomen bij het ouder worden. Ze zorgen ervoor dat bewegingen niet altijd even gemakkelijk meer gaan. Begin daarom simpelweg bij een juiste inrichting en meubilering van uw huis!

Wellicht ondervindt u op dit moment nog geen lichamelijke problemen. Het is op elke leeftijd realistisch om na te denken over de toekomst, dus ook in uw geval. Bedenk dat een hoger toilet, bed en/of kastindeling over een aantal jaren van groot voordeel kunnen zijn! Er bestaan tegenwoordig veel manieren om uw huis zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Hier bij kunt u denken aan een elektronisch verstelbaar bed, Domotica technologie waarmee u lampen en technische apparatuur op afstand kunt bedienen. Goed meubilair waarin uw rug goed tot rust kan komen, of een grotere aanpassing zoals een tweede slaap- of badkamer op de beneden verdieping. 

Een andere aanrader op dit gebied is een kast op maat. Zo kunt u er voor zorgen dat alles precies naar uw wensen ingedeeld wordt. Wat dacht u van lades die op heup hoogte in de kast gemonteerd worden i.p.v. lades onderin een kast waar u moeilijk bij komt. Of een kledinglift die er voor zorgt dat u eenvoudig uw overhemden en andere kleding op uw gewenste hoogte uit kast kunt halen. Zo hoeft u niet op een stoeltje of krukje te gaan staan om bij u kleding te komen met alle gevaren van dien. 

Wees realistisch en bereid u voor op de toekomst met alle mogelijke gemakken van nu. Wacht niet te lang met het aanbrengen van wat simpele gemakken in uw huis. Blessures en pijntjes worden op deze manier voorkomen en dat bezorgd u een hoop gemak en plezier in het dagelijks leven en in de toekomst!

Meer info: www.jouwmaatkast.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7087
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kast op maat, kast maken, maatkast, maatkast prijs, maatkast living, maatkast slaapkamer, wonen