Volg ons via
 
 
 

50-plussers leveren meer dan 100.000 batterijen in

102.000 batterijen ingeleverd | 50-plussers geven daarmee aan, te weten wat milieubewust en duurzaamheid inhoudt.

Als er één groep is, die weet hoe het moet, dan zijn het de 50-plussers. Dat bleek tijdens de 50PlusBeurs die eind september plaatsvond in de Jaarbeurs van Utrecht. Stibat haalde er 102.000 batterijen op. Daarmee geven 50-plussers aan te weten wat milieubewust en duurzaamheid inhoudt.

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Zij biedt zo'n 100.000 bezoekers zes hallen met informatie, amusement en voordeel. In totaal zijn er circa zeshonderd stands, workshops en presentaties. En vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Ook Stibat was met een legebatterijen.nl stand van de partij. De beurs duurde vijf dagen. Tijdens die dagen leverden bezoekers 102.000 batterijen in. Daarbij ging het niet alleen om 50-plussers. Stibat had hen aangespoord om ook batterijen in te zamelen bij kinderen, familie, vrienden, kennissen, buren, et cetera. Dat alles heeft tot een buitengewoon resultaat geleid.
50PlusBeurs en Huishoudbeurs
Stibat is blij met de score. Zeker als de opbrengst met een ander drukbezocht evenement in Nederland wordt vergeleken: de jaarlijkse Huishoudbeurs. Vorig jaar bezochten 241.000 mensen de Huishoudbeurs. In totaal werden toen 95.000 batterijen opgehaald. De bezoekers van de 50PlusBeurs hebben met veel minder dan de helft toch veel meer batterijen opgehaald. Een prachtig resultaat dus van de 50-plussers.
Over Stibat 
Sinds 1995 organiseert Stibat de inzameling en recycling van lege batterijen in Nederland. Om dat goed te kunnen doen, bouwde Stibat een landelijk dekkend inzamelnetwerk op bij winkels en scholen. Consumenten kunnen hun afgedankte batterijen bij circa 22.000 inleverpunten op eenvoudige wijze kwijt. Dankzij dit netwerk, de marketingcampagnes en de samenwerking met professionele partners zamelt Stibat jaarlijks negen van de tien afgedankte batterijen gescheiden in. Alle ingezamelde batterijen worden gerecycled. Meer informatie vindt u op de website van Stibat.nl en de campagne website Legebatterijen.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1779
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
batterijen, lege batterijen, lege batterijen geld waard, lege batterijen inleveren, lege batterijen opsturen