Volg ons via
 
 
 

Scootmobiel | Handig in elk jaargetijde

In alle jaargetijden kunt u veel plezier hebben van een scootmobiel.

Ook met regen en wind comfortabel op de scootmobiel
Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en winter kunt u veel plezier hebben van een scootmobiel. Wilt u zich niet laten tegenhouden door regen, wind of kou? Er zijn verschillende scootmobiel accessoires verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een speciale regencape voor de scootmobiel of een bontgevoerde scootmobiel beenhoes. Ook is het mogelijk een overkapping op uw scootmobiel te monteren. Op de website van PractiComfort treft u meer informatie over scootmobiel accessoires. Laat u uw scootmobiel in de winter liever staan? Vergeet dan niet uw scootmobiel accu, 1 keer in de 2 weken te laden. 

Ruim 20 jaar ervaring met scootmobielen

PractiComfort is één van de grotere mobiliteitsspecialisten van Nederland. Naast trapliften, stoelen, instapbaden, huisliften en badliften, beschikt PractiComfort over ruim 20 jaar ervaring in scootmobielen. Wilt u een scootmobiel kopen? PractiComfort biedt een ruim assortiment aan met een grote diversiteit aan modellen. Zowel voor dagelijks gebruik als om mee te nemen op vakantie!

Scala aan scootmobiel modellen!

Waar een scootmobiel vroeger werd gezien als een oubollig hulpmiddel, is vandaag het imago behoorlijk bijgespijkerd. Iedereen die moeite heeft met lopen, kan een scootmobiel gebruiken om weer van zijn of haar mobiliteit te genieten. Dankzij de verschillende modellen is er voor elke smaak wel een gepast model te vinden!PractiComfort levert een scala aan scootmobiel modellen waar u uit kunt kiezen. Gaat u vaak op vakantie of bent u liefhebber van stedentripjes? Kijk dan in het bijzonder naar opvouwbare scootmobielen. Zoekt u specifiek een scootmobiel voor dagelijks gebruik en lange afstanden? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van vaste scootmobiel modellen!


Afbeeldingen
  • practi 1.jpg
  • practi 2.jpg
  • practi 3.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2358
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
practicomfort, scootmobiel kopen, traplift, hulpmiddel, scootmobiel, test scootmobiel